Hu | En

 

Bun venit pe pagina noastră!

Misiune

Obiectivul nostru este ca prin serviciile oferite să contribuim la dezvoltarea și creșterea competivității firmelor, prin exploatarea eficientă a oportunităților de finanțare.

Aderarea țării noastre la Uniunea Europeana a creat întreprinzătorilor un nou mediu de afaceri, cu noi posibilități, dar în același timp cu condiții și exigențe stricte.

Întreprinzătorii locali sunt conștienți de faptul că pentru a face față cerințelor Uniunii Europene este nevoie nu numai de intenție dar și de cunoștință profesională adecvată, de timp, cât și de surse financiare stabile. Firma noastră încearcă să găsească sursele de finanțare cele mai adecvate pentru planurile Dumneavoastră, și să contribuie la realizarea acestora.

Obţinerea rezultatelor optime presupune profesionalism şi experienţă. Serviciile noastre se adresează celor care doresc ca elaborarea proiectelor de finanţare rambursabile şi nerambursabile, planurilor de marketing, documentaţiilor pentru credite bancare să fie realizate de profesionişti competenţi.

Dacă doriţi dezvoltarea afacerii Dumneavoastră, planificaţi noi investiţii, sau aveţi nelămuriri în legătură cu programele de finanţare a Uniunii Europene, contactaţi-ne cu încredere, echipa noastră vă stă la dispoziţie cu o vastă experienţă profesională.


Echipa DeveloConsult


Impresiile, propunerile Dumneavoastră în legătură cu acest site ne sunt importante şi vor fi luate în considerare dacă le trimiteţi la adresa de e-mail : webmester@develoconsult.ro

echipa - principii de baza - referinte - finantare - proiecte - cursuri - credite - consultanta - grupuir de tinta - contact