Introducere
Team

Echipa de lucru a firmei este compusă din specialişti care lucrează împreună de mai mult de un deceniu la elaborarea unui număr semnificativ de studii şi proiecte de finanţare.

În urma analizelor efectuate, specialişti din Uniunea Europeană au ajuns la concluzia că eșecul de a beneficia de finanțare a multor proiecte se explică prin faptul că mulți care aplică pentru granturi de finanţare nu dispun de cunoştinţele profesionale necesare privind elaborarea documentaţiei, managementul de proiect. Astfel, în ultimul timp se poate constata o cerere accentuată faţă de specialişti, cu cunoştinţe temeinice privind procedura de elaborare a documentaţiilor pentru propunerile de proiecte.

SC Develo-Consult Srl este una dintre primele societăţi specializate în elaborarea documentaţiei pentru proiecte de finanţare oferind garanţie pentru calitatea, punctualitatea, profesionalismul serviciilor prestate.

Mark Pau
Dobri Emőke
economist
Mark Pau
Simó Csaba
inginer, director
Mark Pau
Angi Hajnalka
economist
Mark Pau
Dr. Haider Csaba
medic veterinar
Mark Pau
Fleisz Zoltán
economist
Mark Pau
Máté Zsófia
economist
174
proiecte elaborate cu succes
54
milioane EURO finanțare nerambursabilă
16
ani de experiență
94.57
% este rata noastră de succes
Alții despre noi
Egyed József

Egyed József

- Primar - Comuna Suseni

Se spune că norocos e omul care lucrează într-un domeniu ce îi place, însă și mai norocos e cel care lucrează cu oameni de care îi place. Atitudinea și perseverența echipei DEVELO-CONSULT a contribuit semnificativ la transformarea Comunei Suseni într-o localitate europeană dezvoltată. Sunt cei mai buni!!!

Demeter Anna Mária

Demeter Anna Mária

- Cetate Production Srl

Este o echipă flexibilă, cu care este o plăcere să lucrezi. Chiar și în perioadele dificile ale birocrației administrative, membrii echipei sunt un real sprijin pentru beneficiari de a-și menține optimismul.


Kenyeres Emőke

Kenyeres Emőke

- Pensiunea Sugo, Harghita Mădăraș

O echipă excelentă, eficientă, oameni ajutători. Acestea au fost impresiile mele chiar de la începutul colaborării. Mi-a plăcut să lucrez cu ei, cu voi.

Demeter Zsolt

Demeter Zsolt

- Unicons Srl

Sunt punctuali, pregătesc la timp toate documentele necesare, nu am avut probleme pe parcursul implementării, sunt mulțumit pe deplin de serviciile oferite. Un mare 10 pentru echipă.