Bevezető
Team

Vállalkozásunk munkaközössége, a csapat, régebbi magánál a cégnél. Az elmúlt közel tizenöt esztendőben számos pályázat és tanulmány elkészítésén, projekt kivitelezésén dolgoztunk együtt.

Az Európai Unió szakértői felismerték, hogy a csekély számú sikeresen kivitelezett pályázat oka, hogy a vállalkozások nem rendelkeznek azzal a szaktudással, amely egy pályázati dokumentáció elkészítéséhez, majd a pályázat lemenedzseléséhez és elszámolásához szükséges. Éppen ezért egyre nagyobb igény lett az olyan szakembererek iránt, akik ismerik és értik a pályázatírás és lebonyolítás procedúráját.

A Develoconsult Kft az elsők között létesült pályázatírásra szakosodott cég. Csapatunk tagjai a cég alapítói és munkatársai, akikkel együtt dolgozunk, ki-ki szakmai területének megfelelően végzi a ráeső részt. Így tudjuk vállalni a garanciát, hogy az általunk elvégzett munka szakszerű, igényes és pontos.

Mark Pau
Dobri Emőke
közgazdász
Mark Pau
Simó Csaba
mérnök, igazgató
Mark Pau
Angi Hajnalka
közgazdász
Mark Pau
Dr. Haider Csaba
állatorvos
Mark Pau
Fleisz Zoltán
közgazdász
Mark Pau
Máté Zsófia
közgazdász
174
nyertes projekt
54
millió euró támogatás
16
éves tapasztalat
94.57
%-os sikerarány
Rólunk mondták
Egyed József

Egyed József

- Gyergyóújfalu - Polgármester

Szerencsés ember aki azzal dolgozik amit szeret, még szerencsésebb aki azzal akivel szeret. A DEVELO-CONSULT cég hozzáállása, munkabírása, Gyergyóújfaluból egy fejlett európai települést varázsolt. Legjobbak a legjobbak között!!!!

Demeter Anna Mária

Demeter Anna Mária

- Cetate Production Kft

Egy rugalmas, eredményorientált csapat, akikkel jó együtt dolgozni. A legnagyobb hajtás, és „papírkáosz” közepén is képesek a pályázóban a reményt tartani.

Kenyeres Emőke

Kenyeres Emőke

- Súgó Panzió, Madarasi Hargita

Kiváló, összeszokott csapat, segítőkész emberek. Már az 'elején' is ezt tapasztaltam. Jó volt velük/veletek dolgozni.

Demeter Zsolt

Demeter Zsolt

- Unicons Kft

Pontosak, időben előkeszítik a doksikat, nem volt gond az elszámolásokkal, a pályázatunk jól lefutott, meg voltunk elégedve a szolgáltatásokkal. Nagy 10 es a csapatnak.